Skip to content

Onko tässä Tinderin haastaja?

Nettideittailu ja parisuhteen etsiminen on herättänyt laajasti kiinnostusta viime aikoina mediassa.  Lovena lanseerattiin 1. lokakuuta ja herätti laajasti kiinnostusta mediassa. Lovena keskittyy nettideittailussa uuden kulttuurin luomiseen -  vähemmän pinnallisuutta, kertakäyttöisyyttä ja ghostailua kiitos! Ohessa Lovenan lanseerausviikolta pari juttua mediasta! 

 

Ensimmäisenä Taloussanomien haastattelu Lovenasta

" - Iso visiomme on muuttaa deittailukulttuuria. Meidän mottomme on, että hyvät tavat takaisin deittailuun. Emme halua, että Lovena on vain ihmiskuvasto, jota swaippaillaan ja kulutetaan aikaa.

 

KÄYTTÄJIEN toiveita on kuunneltu siten, että isot kysymykset arvoista, elämäntyylistä, päihteistä, uskonnosta ja lasten hankinnasta määrittävät matcheja eli suosituksia sopivista treffikumppaneista. Kaikkiin kysymyksiin on pakko vastata toisin kuin yleensä online-deittipalveluissa. " - Taloussanomat, Elina Ranta

Lue koko taloussanomien juttu Lovenasta

Testaa kaksi viikkoa veloituksetta!

VVR_7917_LOVENA_LAURI_SOME-min

Nettideittailu puhuttaa myös uutisissa. Perustajamme Lauri Kuparinen pääsi MTV uutisaamuun haastetaltavaksi yhdessä Pariterapeutti Elina Tanskasen kanssa. 

"Sovellusten, kuten Tinderin, aikakaudella deittailemisesta on tullut helppoa ja nopeaa. Nopeudella on kuitenkin kääntöpuolensa.

Onko nettideittailu "Sen Oikean" etsimistä, vai sittenkin pinnallista kumppaneiden keräilemistä? Ovatko nettideittisovellukset, kuten Tinder, syyllisiä deittimaailman pinnallisuuteen?

Pariterapeutti Elina Tanskasen mukaansovelluksissa on useita hyviä puolia: niiden avulla deittailemisesta on tullut helppoa ja nopeaa. Kääntöpuoli kuitenkin on ulkonäkökeskeisyys.

– Ihmiset saattavat tehdä valintansa melko nopeastikin ulkonäön perusteella, Tanskanen kuvaili Uutisaamussa."

Lisää MTV3 sivuilla

Lovena tarjoaa nykyisten palveluiden rinnalle vähemmän pinnallisen vaihtoehdon, jossa keskitytään yhteisiin arvoihin ja tulevaisuuden suunnitelmiin. Näet suoraan teitä yhdistävät arvot etkä joudu arvailla toisen ihmisen ajatuksia. Tutustu kaksi viikkoa veloituksetta!

 

Rakkain terveisin

Janika